Om Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager beskytter alle passordene dine og annen sensitiv informasjon (for eksempel passdetaljer og økonomiske eller medisinske journaler) med ett hovedpassord. Du kan installere Kaspersky Password Manager på stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobile enheter som kjører Microsoft Windows, macOS, Android™, iOS™ eller iPadOS for å holde alle dataene sikre og synkroniserte.

Ha passordene dine og annen viktig informasjon lett tilgjengelig

Kaspersky Password Manager lagrer følgende typer informasjon:

Se Typer data som beskyttes av Kaspersky Password Manager for mer informasjon.

Fyll ut skjemaer og logg på nettsteder automatisk

Når du åpner et nettsted som krever brukernavn og passord, bruker Kaspersky Password Manager nettstedskontoer til å automatisk fylle ut skjemaer eller logge på. Finn ut mer.

Beskytt den sensitive informasjonen din

Kaspersky Password Manager lagrer alle data i et kryptert format og dekrypterer det bare når du skriver inn hovedpassordet. Kaspersky Password Manager lagrer ikke hovedpassordet noe sted, og ingen andre enn deg vet passordet. Du kan ikke få tilgang til dataene uten hovedpassordet. Hvis du mister det, mister du også tilgangen til dataene dine. Finn ut mer.

Hvis enheten din kjører Android 6.0 eller senere, støtter autentisering med fingeravtrykk, og dette er aktivert i appinnstillingene, kan du bruke denne funksjonen for å låse opp hvelvet istedenfor å angi hovedpassordet. Du finner mer informasjon om hvordan du konfigurerer og bruker godkjenning med fingeravtrykk i Android Help.

Lag sterke passord

Bruk passordgeneratoren til å generere passord som er unike, sterke og i samsvar med høyeste sikkerhetsstandarder. Finn ut mer.

Synkroniser data mellom flere enheter

Hold dataene dine oppdaterte og konsekvente på alle enheter og gjenopprett dataene hvis du bytter ut eller mister en enhet. Finn ut mer.

Administrer dataene dine på nett

Administrer alle dataene dine på My Kaspersky og ha tilgang til dem fra alle enheter som er koblet til internett. Finn ut mer.